Крадци станаха за смях с нелеп обир.Банда младежи опитали да

...
 Крадци станаха за смях с нелеп обир.Банда младежи опитали да
Коментари Харесай

Млади крадци станаха за смях с нелеп обир ВИДЕО

 Крадци станаха за смях с безразсъден грабеж.

Банда младежи пробвали да отмъкнат смарт телефони от последния модел на Apple, само че нещата не се развили по проект. Опитът за кражба станал в магазин в Бирмингам.

Акцията на момчетата била снимана на видео от купувачи, които избухнали в смях по време на недомисленото закононарушение.

Трите момчета, които даже не скрили лицата си, може да бъдат забелязани върху щанда. Те пробвали да счупят стойките, които държали устройствата, с ритници. Това обаче се оказало сложна задача.



Британският таблоид “Дейли Мейл ” отбелязва, че всеки от смарт телефоните коства най-малко по 1000 паунда, а атакуваната стока е на цена от цели 6000 паунда.

В последна сметка те съумели да измъкнат няколко устройства, които обаче още веднъж били със защитна рамка, а след това избягали. В това време пред магазина се събрала талпа от зяпачи.

Магазинът бил затворен за час, а след това отворен още веднъж от чиновниците. Властите в Бирмингам търсят информация за причинителите, които въпреки всичко откраднали едно устройство.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР